Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

IJsselzangers treden op bij de Bibliotheek in Zutphen

9 mei- 19:30 tot 21:30

€2,50

Luister naar ‘Bushes and Briars, Vive l’ Amour en What shall we do with the drunken sailor’

Bij de Bibliotheek in Zutphen kun je op maandagavond 9 mei luisteren naar een van de eerste openbare repetities van 2022 van dit ruim 70 jaar bestaande mannenkoor. Vandaag de dag zingen maar liefst 30 enthousiaste mannen een divers repertoire met klassieke en moderne nummers. Een must voor liefhebbers van muziek en koren.

Muziek bij de Bibliotheek
De Bibliotheek is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Daarom zijn er bij de Bibliotheek regelmatig verschillende activiteiten. Ook op het gebied van muziek. Voor de allerkleinsten is er tweewekelijks een Boekenpret-moment. Heerlijk voorlezen, muziek maken en spelen. Voor de volwassen bezoeker is er vaak een muziekevenement. Op 9 mei staat het mannenkoor De IJsselzangers op het programma bij de Bibliotheek in Zutphen.

Over de IJsselzangers
Samen met de bevlogen dirigent brengt het koor een grote verscheidenheid aan liederen ten gehore. Het koor heeft wekelijks een repetitieavond op de maandag en er is regelmatig een optreden. Mannen die zich aan willen sluiten bij het koor zijn van harte welkom. Ook als je denkt dat je onvoldoende zangkwaliteit hebt. Ook het niet kunnen lezen van muzieknoten is geen belemmering. Je kunt rekenen op hulp van de ervaren zangers. De sfeer binnen het koor staat in het teken van muzikaliteit en saamhorigheid. Secretaris Harrie van Hall kan jou meer informatie geven. Bel Harrie via 06-25116374 of stuur een e-mail.

Je kunt je voor deze muzikale avond aanmelden via de activiteitenagenda op de website van de Bibliotheek.

 

Gegevens

Datum:
9 mei
Tijd:
19:30 tot 21:30
Kosten:
€2,50
Evenement Categorie:
Site:
https://graafschapbibliotheken.op-shop.nl/3454/ijsselzangers/09-05-2022

Locatie

Bibliotheek Zutphen
Broederenkerkplein 2
Zutphen, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0575-512926
Bekijk de site van Locatie