Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Harrie neemt de benen, Jon van Eerd

3 juni- 20:00

€32,50

Harrie is terug. En hoe! In deze spiksplinternieuwe topkomedie laat Jon van Eerd zich weer van zijn beste kant zien. Omringd door een topcast brengt hij Harrie weer in de meest onmogelijke situaties. Dé leukste komedie van het seizoen!

In Harrie neemt de benen krijgen politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie Vermeulen de opdracht en illegaal huis van plezier op te rollen. Maar dit gaat niet zomaar. De schurken zijn niet voor één gat te vangen.  De befaamde Madame Claude en haar assistente Bibs, zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds weer te  vlug af. Ondanks het feit dat de hoofdcommissaris in alle wanhoop besluit de zaak te sluiten, geven Harrie en  Barrie niet zomaar op. Zonder het te melden, trekken ze stiekem ten strijde om de dames op heterdaad te  betrappen. Talloze vermommingen, plannetjes en draaiboeken komen voorbij. Maar of ze zich nou voordoen  als loodgieter, Tupperware-verkopers, paaldansers of Harrie Krishna-collectant; het bewijs valt maar moeilijk te  leveren. Zeker niet nadat de twee per ongeluk een hele pot viagra hebben geslikt. Maar dan ontpopt de  commissaris zich op een verrassende wijze. En ook Bibs blijkt niet helemaal te zijn wie ze zegt te zijn.

Harrie neemt de benen is een hysterische wervelwind van hilarische situaties met een verrassend einde. In deze  voorstelling blazen Harrie en zijn kornuiten u gegarandeerd van uw stoel van het lachen.

Gegevens

Datum:
3 juni
Tijd:
20:00
Kosten:
€32,50
Evenement Categorie:
Site:
https://www.hanzehof.nl/programma/5333/Jon_van_Eerd/Harrie_neemt_de_benen

Locatie

Theater Hanzehof & Buitensociëteit
Coehoornsingel 1
Zutphen, 7201 AA
+ Google Maps
Telefoon:
0575 512 013
Bekijk de site van Locatie