Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Doe mee aan het avontuur! Beleef Strips en spelen bij de Bibliotheek

3 mei- 14:00 tot 16:00

Gratis

Wil jij in de meivakantie een avontuur beleven met Strips en Spelen? Dat kan! Bij de Bibliotheek in Gorssel of Warnsveld. Jij kiest wie je wilt zijn in het verhaal, daarna ontvang je je eigen stripboek en het avontuur gaat beginnen. Word jij de held, de verzamelaar of ……? Jouw keuze bepaalt het vervolg van het verhaal.

Over Strips en Spelen
Jij kiest zelf welk persoon je wilt zijn in het spel. Daarna ontvang je een stripboek die het meest past bij jouw gekozen personage. De stripboeken die worden uitgedeeld, zijn voor een groot gedeelte gelijk, maar nèt een beetje anders. En daar begint het spel. Jij ziet misschien wel een ander plaatje dan jouw maatje. Jouw keuze heeft invloed op het vervolg van het verhaal. Beleef zo avonturen, los puzzels op, ontwijk gevaren en maak jouw hoofdpersoon de held in jouw strip!

Creatieve en interactieve middag in de meivakantie
Bij de Bibliotheek in Gorssel (op maandag 2 mei) en Warnsveld (op dinsdag 3 mei) organiseren wij een toffe (gratis) ‘Strips en Spelen middag’ voor jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar. Vanaf 14.00 uur ben je van harte welkom. Kom alleen of neem je maatje mee. Vergeet niet om je aan te melden via de Activiteitenagenda op www.graafschapbibliotheken.nl zodat we weten hoeveel stripboeken we klaar moeten leggen. Welkom bij de Bibliotheek.

Alles op een rijtje
Meld je aan voor deze gave middag via de Activiteitenagenda op onze website.
Datum: maandag 2 mei 2022 (locatie Gorssel)
dinsdag 3 mei 2022 (locatie Warnsveld)
Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur
Kosten: geen

Gegevens

Datum:
3 mei
Tijd:
14:00 tot 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://graafschapbibliotheken.op-shop.nl/3399/strips-spelen/03-05-2022

Locatie

Bibliotheek Warnsveld
Dreiumme 43
Warnsveld, 7232CN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0575 528424
Bekijk de site van Locatie