Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

De gebroeders Leeuwenhart

21 mei tot 22 mei

€11,00

De gebroeders Leeuwenhart vertelt het meeslepende verhaal van de broers Jonathan en Karel, die ten strijde trekken tegen een wrede tiran. Jonathan en Karel wonen in het Kersendal van Nangijala. In het andere dal, het Bramendal, heerst de tiran Tengil, zo wreed als een slang. Hij dreigt van alle mensen slaven te maken.

Maar dat is nog niet het enige. De mensen zuchten onder de wreedheid van zijn reusachtige draak Katla. Tegen Katla zijn geen wapens bestand. Het kleinste vlammetje van haar is genoeg om te verlammen of te doden. Jonathan en Karel tonen zich ware helden en gaan de strijd aan met de draak om het Bramendal te bevrijden. De kracht van hun broederliefde geeft hen daarvoor de moed. Ze voelen dat ze dit moeten doen, anders “ben je geen mens maar een lor.”

Dit adembenemende avontuur met mooie en huiveringwekkende livemuziek en prachtige lichtdecors wordt gespeeld door spelers tussen de 11 en 16 jaar onder bezielende leiding van Ine Verschoore en Wil Biemond. Onlangs ontvingen de regisseurs een koninklijke onderscheiding voor hun jarenlange inzet voor Zjuust.

De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 21 mei om 19.00 uur en zondag 22 mei om 14.00 uur in de Hanzehof. Kaartjes kosten €9 voor kinderen t/m 14 jaar en €11 voor volwassenen.

Gegevens

Begin:
21 mei
Einde:
22 mei
Kosten:
€11,00
Evenement Categorie:
Site:
www.zjuust.nl

Locatie

Theater Hanzehof & Buitensociëteit
Coehoornsingel 1
Zutphen, 7201 AA
+ Google Maps
Telefoon:
0575 512 013
Bekijk de site van Locatie